24 Ağustos 2009 Pazartesi

FAHRİ HOCAMI KAYBETTİK




Yerel Basın Camiası’nın usta kalemlerinden Fahri Ormanlı’yı kaybettik.

Eminim ki, Fahri Hocam’ı tanımayanlar kendi kendilerine, Beykoz dışında oturuyor olmasına rağmen büyüdüğü ilçenin gündemini nasıl bu kadar sıkı takip ettiğini sorup duruyorlardır.

Birkaç yıl önce Yerel Birliği sağlama platformunda toplantı vaktini beklerken, yanıma gelen bir büyüğümün “Ne varsa siz de var sesiniz hep gür çıksın” sözlerini o zaman da kulağıma küpe etmiştim, şimdi de …

Babamın çok yakın arkadaşı olduğunu öğrendiğim, Fahri Ormanlı ile tanıştığımdan beri kendisine “Ustam,Hocam” demeyi yeğledim bugünde onu anarken yine aynı kelimeleri kullanıyorum.




Yerel Basın bir anlamda haşarı çocuğunu kaybetmiştir. Hocam, Yerel Birlik toplantıları süresince kimi zaman sert tartışmaların yaşandığı platformda, her daim sakin kalmayı bilmiş ve sükuneti sağlama noktasında katkı koymuştur.


Hocam’ın, Bir İlçe’de herhangi bir Yerel Basın Mensubu arkadaşımızın özel gününden hemen haberi olurdu ve arkadaşımıza destek için elinden geldiğince bizleri bilgilendirirdi. Kendisini bölge ayırt etmeden her türlü Yerel amaca hizmet için düzenlenmiş toplantıda görmeniz mümkündü. Sitemizden de takip edebileceğiniz üzere bir süredir tedavi görüyordu. Uzun tedavi süresince kalemini elinden hiç bırakmadı ve sürekli yazmaya devam etti.

Ve Hocam, 24 Ağustos 2009 günü yaşamla savaşı kaybetti.

Tüm Yerel Basın Camiası’nın, Hocam’ın ailesinin, dostlarının ve benim gibi öğrencilerinin başı sağ olsun.



Neyir Erkan Şişman

http://www.dogushaber.com/author/view?id=265

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder