3 Haziran 2012 Pazar

Uçurtmalar Fahri Ormanlı İçin Yükseldi

"Kalemler kırılmasın, fikirler vurulmasın Basın Şehitlerini anma ve Uçurtma Yarışması"nda Uçurtmalar Fahri Ormanlı anısına gökyüzü ile buluştu.vKalemler Kırılmasın Fikirler Vurulmasın Basın Şehitlerini Anma ve Uçurtma Yarışması’nın 12.si 3 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirildi.

Merhum Gazeteci Yazar Fahri Ormanlı tarafından başlatılarak geleneksel hale getirilen “Kalemler kırılmasın, fikirler vurulmasın Basın Şehitlerini anma ve Uçurtma yarışması” iki yıldan bu yana “Fahri Ormanlı’yı anma” temasıyla gerçekleştiriliyor.


25 Ağustos 2009 tarihinde kaybettiğimiz “Gazeteci-Yazar” Fahri Ormanlı tarafından organize edilerek her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Kalemler kırılmasın, fikirler vurulmasın Basın Şehitlerini anma ve Uçurtma Yarışması” eşi Fatma Ormanlı tarafından devam ettiriliyor.

“Fahri Ormanlı’yı anma” temasıyla Beykoz çayırında gerçekleştirilen “Kalemler kırılmasın, fikirler vurulmasın Basın Şehitlerini anma ve Uçurtma Yarışması”na gazeteciler, sanatçılar, arkadaşları, sevenleri ve ailesi katıldı. Uçurtmalar Fahri Ormanlı anısına uçuruldu, Fahri Ormanlı için gökyüzü ile buluştu.



HABERİN 3 Haziran 2012 FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

İLGİLİ 6 Haziran 2011 FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

Fahri Ormanlı’nın eşi Fatma Ormanlı, hatırasının yaşatılması için bütün gücüyle çalıştığını etkinliğin anlamını kaybetmeden devam ettirilmesi için çalıştığını söyledi.

Yerel medya için yaşamının sonuna kadar mücadele veren Fahri Ormanlı’nın başlattığı girişimlerin devam ettirileceğini ifade eden Gazeteci ve Televizyoncu Ahmet Kaplan, “Fahri Ormanlı’nın anısının yaşatılması için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Büyükburç, Ünlülerin Menajeri - Prodüktör Osman Nuri Yazıcı, Anadolu’da verdikleri Konser nedeniyle, Gazeteci Yaşar Kaba ve Hattat Nihat Duman da İl Dışında Olduğundan katılamadıkları için selam ve sevgi mesajlarını ilettiler.


Gazeteci-Yazar Fahri Ormanlı Anısına 12.si 3 Haziran 2012 tarihinde düzenlenen “Kalemler kırılmasın, fikirler vurulmasın Basın Şehitlerini anma ve Uçurtma Yarışması”nda ödül alanlar şöyle:

- “En Güzel Uçurtma Dalında” Davut Demir birinci oldu. Ödülünü Bayrampaşa Gazetesi Sahibi Yılmaz Birinci verdi.

- “En İlginç Uçurtma Dalında” Tuğrul Paralı birinci oldu. Ödülünü, Türk Sineması’nın duayenlerinden Yavuz Karakaş verdi.

- “En Büyük Uçurtma Dalında” Mithat Demir birinci oldu. Ödülünü, Yıldız Haber Gazetesi Sahibi Yasemin Eryıldız verdi.

- “En Küçük Uçurtma Dalında” Eren Tüfekçi birinci oldu. Ödülünü Nurettin Kara verdi.

- “En Uzak Uçurtma Dalında” Samet Yılmaz birinci oldu. Ödülünü İhsan Aydın verdi

Etkinliğe; Türk Sineması’nın duayenlerinden Yavuz Karakaş, Türkiye Haber Ajansı www.turkiyehaberajansi.com Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Ahmet Kaplan, Türkiye Haber Ajansı Genel Koordinatörü Murat Özkan, İstanbul Yıldız Haber Gazetesi Sahibi Yasemin Eryıldız, Bayrampaşa Gazetesi Sahibi Yılmaz Birinci, İstanbul Gündemi Gazetesi Sahibi Musa Has, Kartal Dergisinden Dr. İhsan Aydın, Özürlüler Gazetesi Genel Koordinatörü İsmail Çavdar, Pozitif Engelliler Gazetesi Sahibi Sevim Önay Çavdar, Beykoz Güncel Haber Gazetesi Muhabir - Editörü Arzu Başlantı, Üsküdar Musiki Cemiyeti İcra Heyeti Ses Sanatçısı – Eğitmen Bican Özgünergin, Oyuncu Murat Tarcan, Yeşilçam Emektarlarından Oyuncu Erol Çakmak, Beykoz Belediyesi Boks Hocası Salih Morgül, Sanatçı – Bestekâr Enver Köklü, Türk Halk Müziği Sanatçısı Eda Avşar, Özlem Radyodan Aydın Ekici, Sır Yapımdan Yapımcı Güven Akıcı, Oyuncu Nuray Çevrim, Söz Yazarı Şair Keremoğlu Mehmet Aydoğdu, Şair Ömer Kuloğlu, Özgün Müzik Sanatçısı Hakan Koç, Eski Gazeteci Gayrimenkul Uzmanı Sevda Gürdap, Dizi Oyuncusu Nuretin Kara, Özgün Müzik Mehmet İlgezdi (Memoli), Özgün Müzik Kıvanç Tanrıbuyurdu, Genel Koordinatör Altay Erdem (Ati), Asistan Utku Terzioğlu, Hilal Isı Sahibi Makine Mühendisi İlhan Tüfekçi, Sanatçı Şair Genco Mert, çok sayıda gazeteci, sanatçı, Fatma ve Fahri Ormanlı’nın ailesi, yakınları, dostları ve sevenleri katıldı.

Etkinliğin ardından, Gazeteci meslektaşları ile Fatma Ormanlı, Fahri Ormanlı’nın mezarını ziyaret etti ve dualar okudu.

Etkinliğe Katkıda Bulunanlar

-Akel Copy Ufuk Eryüzlü
-Aslan Şapka İbrahim Aslan
-Kenz Reklam Murat Şaşmaz
-Üsküdar Burhan Felek Lisesi Mezunları Derneği
-Şan Reklam
-Türkiye Haber Ajansı www.turkiyehaberajansi.com
-Memoli
-Tesisat Dünyası
-Ram-Mar Marketler Gurubu
- Ve Şair Genco Mert


Fahri Ormanlı Hakkında!

Yerel medya için yaşamının sonuna kadar mücadele veren Gazeteci Yazar Fahri Ormanlı, Toplum Gazetesi Sahibi, Dünya Yayıncılar Birliği Platformu kurucu Başkanıydı.

Geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle Çapa Hastanesinde tedavi altına alınan Gazeteci Yazar Fahri Ormanlı 25 Ağustos 2009 Salı günü vefat etmişti

Beykoz Orta çeşme Camisi`nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Hz. Yuşa Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder